Szórakozás

Bevették a Várat a Jóban Rosszban sztárjai

A TV2 sikersorozatának színészei a Félmaratonra edzenek.

Újabb sztárok csatlakoztak a Budapest Félmaraton lelkes futóihoz, és állnak rajthoz szeptember 4-én, hogy hármas váltóban teljesítsék a 21 kilométeres távot. Legerszki Kriszti, Baronits Gábor és Száraz Dénes nem akármilyen helyszínen kezdték meg a felkészülést: 150 fiatal társaságában bevették a Várat, és a rendhagyó futópályává avanzsált Sziklakórházban valamint a Budavári Labirintusban rótták a köröket.

Legerszki Kriszti, ha kikapcsolódásra és feltöltődésre vágyik, kocogni indul az erdőbe, így alig várta, hogy kezdetét vegye a különleges futóesemény. „Régen sokat futottunk együtt édesapámmal, s habár a Jóban Rosszban elfoglaltságai miatt kettesben egyre kevesebbet, de egyedül még mindig hetente többször járok futni” – mesélte a sorozat Barbarája, aki most először járt a Sziklakórházban.

Baronits Gábor gyermekkora óta sportol, ám a futást eddig nem favorizálta. „Kiskoromtól kezdve sok mozgásformát kipróbáltam, vízilabdáztam, kosaraztam, röplabdáztam. Bevallom a futás eddig nem tartozott a kedvenceim közé, de szeretném javítani az állóképességemet és felfedezni a kocogás örömeit is” – vallotta be a Jóban Rosszban sztárja.

Száraz Dénes rutinosan segítette színésztársait, ő ugyanis 2004 óta több maratont és félmaratont teljesített már, a futás igazi szenvedélyévé vált.  „Még főiskolás koromban szerettem bele a futásba, amikor egyre nehezebben bírtam a fárasztó vizsgaidőszakokat. Azóta már több versenyen is részt vettem, hetente futom a maratoni távokat, és egy amatőr triatlon csapat tagja is lettem” – árulta el a jóképű színész, aki évek óta rajthoz áll a Budapest Félmaratonon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik