Szórakozás

Oprah Winfrey miatt többen néznék az Oscar-gálát?

A filmakadémia egyelőre csak annyit közölt, még nem született végleges döntés a februári esemény házigazdájának kilétéről.

Nem cáfolták az Oscar-díjátadó szervezői azokat a lapértesüléseket, amelyek szerint jövőre Oprah Winfrey televíziós személyiség lehet a világszerte nagy figyelemmel kísért gálaest házigazdája.

A talk show műfajának királynőjéről a The Chicago Sun-Times című lap írta meg, hogy előkelő helyen szerepel a szervezők jelöltlistáján. Az újság az Amerikai Filmakadémián belüli forrásokra hivatkozva számolt be a hírről. A szervezők úgy gondolják, Winfrey személye miatt többen néznék a gálaestet.

A filmakadémia egyelőre csak annyit közölt, még nem született végleges döntés a februári esemény házigazdájának kilétéről. “Minden évben nagy izgalom és érdeklődés kíséri, hogy ki vezeti majd a gálát. Jelenleg még nincs okunk megjegyzést fűzni a találgatásokhoz” – fogalmazott a testület.

Oprah Winfrey a televíziózáson kívül a film világában is kipróbálta magát, Steven Spielberg Bíborszín című alkotásában nyújtott alakításáért jelölték a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-díjra is.

Amennyiben a vagyonos televíziós személyiség vezeti a gálaestet, mindössze a harmadik nő lesz – Whoopi Goldberg és Ellen DeGeneres után – a házigazdák sorában.

Az Oscar-gálát évről-évre egyre kevesebben nézik, idén a szervezők Anne Hathaway és James Franco párosával próbálták a képernyők elé ültetni a fiatalokat. Az est azonban az egyik legalacsonyabb nézettségű díjátadó lett az amerikaiak körében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik