Szórakozás

Keleti Györgyit tovább üldözik az olaszok

A Bors megtudta, hogy az olasz hatóságok továbbra is hajtóvadászatot rendeznek a volt honvédelmi miniszter lánya ellen.

Bár itthon egy év nyolc hónap felfüggesztettel és 500 ezer forint pénzbírsággal megúszta a korábban kitartottsággal vádolt modell, az olasz hatóságok két napja újra elővették a büntetőügyét, prostitúció elősegítésével vádolják. A tárgyalást novemberre napolták, így megeshet, hogy még idén ítéletet hoznak.

Mint arról korábban beszámoltunk, Keleti Györgyit még tavaly az olasz hatóságok vádolták meg prostitúció elősegítésével. A modellt egy müncheni utazása során tartóztatták le. A németországi börtön után Olaszországba szállították. Aztán hat heti rács mögött töltött idő után helyezték szabadlábra és hozták haza Magyarországra. Itthon márciusban zárták le ellene az eljárást.

A lap megkereste a modell ügyvédjét, dr. Gerencsér Andrást, aki elmondta, olasz kollégája szerint van esély arra, hogy kint is megszüntessék Györgyi büntetőügyét. A bíró azért napolta el a tárgyalást, mert tájékozódni szeretne a nemzetközi és az európai uniós jogról, ezután hozza majd meg a döntését – árulta el a jogi képviselő.

A Keleti lány ennél egy kicsit szűkszavúbb volt: „Várom a novemberi tárgyalást, ennél többet nem kívánok mondani” – zárta rövidre a volt honvédelmi miniszter lánya, aki prostitúció elősegítéséért akár háromtól nyolc évig terjedő börtönbüntetést is kaphat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik