Szórakozás

Keleti Györgyi: meghalok, ha nincs a börtön

A modell állítása szerint az életét köszönheti annak, hogy a hatóságok januárban elfogták Németországban.

Először szólalt meg Keleti Györgyi azok után, hogy kitartottság miatt egy év nyolc hónap börtönre ítélte jogerősen a magyar bíróság, amit három év próbaidőre felfüggesztettek.

„Súlyos gyógyszerfüggő voltam, a börtön mentett meg attól, hogy teljesen tönkretegyem magam” – vallotta be Keleti Györgyi Hajdú Péter Frizbi című műsorának felvételén.

A volt honvédelmi miniszter lánya 10 éven át naponta 10-12 szem nyugtatót szedett, a rácsok mögött így lassan újra előjöttek gyógyszerelvonási tünetei, az első másfél hetet kórházi ágyon töltötte. Azt mondja, nem azért vette be a gyógyszereket, mert ideges volt, egyszerűen már nem tudott meglenni nélkülük, kellettek a mindennapjaihoz. Mindebből a körülötte lévők semmit nem vettek észre.

Az elfogása utáni első két hétben sokat hallucinált, remegett a keze, rosszullétek és izomrángások kínozták. Sokszor a mellkasára tette a kezét, hogy ellenőrizze, valóban él-e még. Györgyinek szerencsére azóta már sikerült lemondania a gyógyszereiről, elmondása szerint bátran mer beszélni a történtekről, mert szerinte ez a függőség semmiben sem különbözik a drog- vagy alkoholfüggőségtől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik