Szórakozás

Hamarosan kiderül Keleti Györgyi meztelen igazsága

Az egykori modell 200 oldalas naplója júniusban már a boltokban lesz.

A volt honvédelmi miniszter lánya exkluzív interjút adott a Star magazinnak. Keleti azokról a napokról is mesélt, amikor börtönben volt. A kint eltöltött hatvan nap alatt mindvégig naplót vezetett. Szerencsére semmilyen inzultus nem érte.

“Meg kellett szoknom a bezártságot, az új szabályokat, és az új “lakótársakat” is, akik közül nem mindenkivel tudtam kommunikálni” – mondta Keleti Györgyi, akinek 200 oldalas naplója júniusban már a boltokban lesz. A 60 nap, avagy a meztelen igazság című regényében papírra veti az elmúlt hónapok történéseit, és magánéleti titkairól is mesél.

A magazin kérdésére, hogy tanult-e az esetből, és ha vissza lehetne forgatni az időt, mit csinálna másképp, Keleti Györgyi a következőket válaszolta: “Az emberi kapcsolataimat teljes egészében átgondoltam, és mindent helyre tettem magamban. Rájöttem, hogy igazából mi és ki fontos az életben számomra. Senki sem fordult el tőlem, sőt olyan régi barátok is előkerültek, akikkel egy ideje nem beszéltem. Mindenki a szeretetéről biztosított, így nem kellett ‘szelektálnom’ a régi barátok közül. Egyelőre csak ritkán járok szórakozni, de nem is üldögélek a négy fal között. Az utcán idegenek is megállítanak, mosolyognak rám, és csak ritkán, nagyon kevés negatív kritikát kapok.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik