Szórakozás

Fluor Tomit törölték a Facebookról

A tinisztár nem a személyi igazolványban szereplő nevével regisztrált a közösségi oldalra, ezért eltávolították a profilját.

Az internetet a mai hírességek napi rendszerességgel használják. SP, azaz Éder Krisztián nem csak társkeresésre használja a világhálót, népes rajongótáborával is a közösségi oldalakon tartja a kapcsolatot. Krisztiánnak hivatalosan kettő oldala van a Facebookon, ám ezen kívül számtalan fantom SP-oldal is található. Ő azon sztárok közé tartozik, akinek már komoly gondja is akadt a sok Éder Krisztián miatt, például előfordult, hogy törölték a közösségi oldalról, mondván, nem ő a valódi SP. Krisztiánnak végül – mindenféle hivatalos levelezés után – sikerült visszakapnia az ismerőseit, most ugyanez a procedúra vár lakótársára, a Mizu sztárjára, Fluor Tomira is.

A népszerű énekes profilját a sok feljelentés miatt törölték az oldalról, ahol egyébként körülbelül 500 fantom Fluor Tomi van fent, mégis őt tiltották ki a rendszerből. A gond az volt, hogy nem a személyiében szereplő nevével (Karácson Tamás), hanem a művésznevén volt fent, ezt pedig a Facebook szabályzata tiltja. A tinibálvány a Velvetnek elárulta, nem fűz hozzá sok reményt, hogy visszakapja a profilját, a rajongóknak azonban nem kell kétségbeesniük, Twitter-oldalán továbbra is olvashatják kedvencük legfrissebb posztjait.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik