Szórakozás

Álsztárok lájkolgatnak a Facebookon

SP-vel és Judyval is előfordult már, hogy mások írogattak, véleményeztek az ő nevükben, alpári stílusban.

Az internetet a mai hírességek napi rendszerességgel használják. SP, azaz Éder Krisztián nem csak társkeresésre használja a világhálót, népes rajongótáborával is a közösségi oldalakon tartja a kapcsolatot. Krisztiánnak hivatalosan kettő oldala van a Facebookon, ám ezen kívül számtalan fantom SP-oldal is található. Ő azon sztárok közé tartozik, akiknek már komoly gondja is akadt a sok Éder Krisztián miatt, például előfordult, hogy törölték a közösségi oldalról, mondván, nem ő a valódi SP.

„Be kellett küldenem a személyi igazolványomat, lakcímkártyámat, az útlevelemet is el akarták kérni, és mindenféle hivatalos levelezést kellett bonyolítani, hogy visszakapjam az ismerőseimet” – mesélte az Aktívnak a tinibálvány.

Judynak már kevesebb, de annál komolyabb „hasonmása” akadt. A Facebookon piros ruhában pózoló hölgy valószínűleg nagyon jól ismeri az énekesnőt, hivatalos oldalára is rendszeresen írogat, és sokszor folytatott különböző levelezéseket. Az ál-Judy egyébként annyira profin gondozza az oldalt, hogy több ismerőssel büszkélkedhet, mint a valós énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik