Szórakozás

Détár Enikő ismét csúcsformában

A színésznőnek az utóbbi nehéz hónapok után sikerült végre talpra állnia.

Détár Enikő összeomlott és pszichiátriára került – írták az újságok az elmúlt hetekben. Az érintett sokáig nem szólalt meg, csak annyit mondott, hogy türelmet és nyugalmat kér mindenkitől, hogy életét egyenesbe hozza. Aztán nem sokkal később az RTL Klub Fókusz című műsorában kamerák elé állt és elmondta, legyőzte a lelkét uralni akaró problémákat, de még vannak nehéz pillanatai.

A Reggeli csütörtöki adásában elárulta, a mai napig nem fogta fel azt, ami az elmúlt hónapokban vele történt. Bár korábban az RTL Klub és ő is közös megegyezésről beszélt, most úgy fogalmazott, azért kellett távoznia a Reflektor című műsorból, mert a csatorna nem tartott tovább igényt a munkájára. Ezenkívül az is rettenetesen megviselte, hogy ezzel szinte egy időben, az édesanyja is annyira megbetegedett, hogy haza kellett hoznia az Egyesült Államokból. Úgy érezte, ez már túl sok, és már nincs ereje megoldani a problémákat.

Szerencsére ma már a színésznő és édesanyja is jól van; túlzónak nevezte a körülötte zajló, hirtelen támadt médiaérdeklődést, hiszen mint fogalmazott, nem történt több, csupán „volt pár rossz napja”.

Enikő színpadi munkái továbbra is megvannak: játszik a Macskákban, járják az országot férjével, Rékasi Károllyal a Jelenetek egy házasságból című kétszemélyes előadásukkal, és énekes barátnőivel, a Dívákkal is koncerteznek.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik