Szórakozás

Détár Enikő köszöni, jól van

A színésznőt ismét vidáman láthatta a közönség hétfőn Békéscsabán, nem sokkal azután, hogy kiengedték a pszichiátriáról, ahová egy újabb összeomlás miatt került.

Enikő szinte minden dalhoz új ruhát vett fel, mosolyogva, ragyogva lépett fel a színpadra, és láthatóan meghatódott a közönség lelkesedésétől. Annál is inkább, mert az elmúlt időszakban csak az összeomlásáról szóló híreket lehetett hallani.

A 47 éves színésznő problémái nem most kezdődtek. A depresszió első jelei akkor mutatkoztak, amikor 22 évvel ezelőtt megszületett kislánya, Gigi. Détár azóta is folyamatosan kisebbségi érzéssel küzd, legnagyobb ellensége a tükör, amibe soha nem tudott aggodalom nélkül belenézni. Évekkel később az orvosok ráadásul cisztát találtak a hangszálán, az igazi gondok azonban akkor kezdődtek, amikor nemrég elveszítette televíziós munkáját az RTL Klubnál. Utána Amerikába ment és hazaköltöztette beteg édesanyját. Mindezeknek a terhét már nem bírta idegileg.

Miután hazatért Amerikából kórházba került, majd férje egy magángyógyintézetbe vitte, hogy kipihenhesse magát. A múlt héten engedték haza és most a Dívák nevű formációval turnézni indultak. Nyilatkozni ezúttal sem akart, de azt tudni lehet, hogy egy hónap múlva nagykoncertet adnak Fésűs Nellyvel és Ladinek Judittal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik