Szórakozás

Sorra érik a csapások VV Évát

A ValóVilág 4 szőke Törtetője egy divatfotózáson vallott nemrég arról, hogy mostanában több a csapás mint az áldás az életében.

VV Évának nem csak féltett képei, de telefonszáma is napvilágot látott pár héttel ezelőtt a Facebook nevű közösségi oldalon. A Törtető nem szívesen emlékszik vissza arra az estére, amikor rajongók százai, sőt talán ezrei hívták fel különböző üzenetekkel. Éva először „szegény” Dükit gyanúsította a telefonszáma kiadásával, ám az igazságra hamar fény derült Szandika közreműködésével. A telefonszámot a lány szerint a táncos lábú Rikó, Éva egykori villatársának, Bécinek a haverja rakta ki az üzenőfalára, hogy megviccelje a volt valóságshow-hőst. A Villa egykori vadmacskája szereti, ha szeretik, de mint mondja, egy fellépésre készülve nem épp előnyös, ha valakinek folyton csörög a telefonja.

VV Éva azóta lecserélte a telefonszámát, de a „csapások” nem értek véget. Pár nappal később Éva Facebook profilja is törlődött a közösségi oldalról. Szerinte ezért az „Anti Éva” oldal tagjai a felelősek, ugyanis addig jelentették folyamatosan a közösségi site adminisztrátorainak, amíg az oldal meg nem szűnt.

„Ez nagyon nagy érvágás volt nekem, hiszen olyan ismerőseim törlődtek ki, akiket már a villalétem előtt is ismertem, meg nagyon sokat dolgozom a Facebookon, nagyon sok munkát szerzek ezáltal, nagyon nagy ismeretségi köröm van… volt” – mondta a Tabu Tv riporterének elkeseredve VV Éva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik