Szórakozás

VV Zsófi vezeti majd az új magyar celebéttermet

A Villa egykori Naivája VV Laci éttermében lesz üzletvezető.

Míg a korábbi hírek arról szóltak, hogy a villadoktor Budapesten nyit barátságos árfekvéssel operáló magyaros éttermet, mára kiderült, hogy VV Laci Komáromban, a szlovák határ mellett találta meg azt az ingatlant, ami a leginkább megfelel céljainak. A munkálatok jelenleg is tartanak, amiben segítségére van VV Zsófi is, aki komoly szerephez jut a jövő hétre tervezett megnyitó után.

“Most is éppen az üzletben vagyunk Zsófival, és azon igyekszünk, hogy jövő hétre minden a helyén legyen a most még egy bombatámadás helyszínére hajazó étteremben. Albérletet keresek, mivel ideköltözöm, hogy mindent kézben tudjak tartani” – mondta Lázár László az Új Ásznak, majd átadta a telefont Zsófinak.

“A Villa előtt vendéglátással foglalkoztam mint üzletvezető, ezért gondolt rám Laci, amikor munkaerőt keresett az étterembe. Nem tervezem, hogy elköltözöm a fővárosból, mivel a napokban kapom kézhez a jogosítványomat, így veszek egy kocsit is. Az út nem több, mint egy óra, így nem lesz nehéz a munkába járás” – mondta VV Zsófi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik