Szórakozás

Elfordultak a nagyképű Alekosztól a barátok

VV Éva és Olivér mélységesen csalódtak a VV4 győztesében, szerintük az Okostojásra rá sem lehet ismerni, teljesen elszállt a népszerűségtől.

Alekosz színe változása a legjobban villabéli hű barátnőjét, Évát háborította fel. A szőke ciklon a Bors cím napilapnak elárulta, amióta a görög hős kijött a luxusbörtönből, teljesen megváltozott. Ritkán beszélnek, de a szexkiborg akkor is ugyanazokat az unalmas mondatokat ismételgeti, és borzasztóan fent hordja az orrát. Éva azt mondja, Alekosz rettenetesen elszállt magától, előfordul, hogy még jó barátjáról, Olivérről is megfeledkezik, akivel a mai napig nem értik, hogy ismerhették ennyire félre az Okostojást.

Alekosz azonban teljesen másképp látja Évához és Olivérhez fűződő kapcsolatát. Bár azt elismerte, hogy elfoglaltságaik miatt mostanában csak telefonon tartják a kapcsolatot, szerinte egy barátság nem azon múlik, hogy ő mennyire ápolja. Rengeteg olyan barátja van ugyanis, akivel gyakran csak évente egyszer találkozik, mégis azt állítja, nagyon szoros kapcsolat van közöttük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik