Szórakozás

Győzike őszinte vallomása a pszichiátriáról

A showman azt mondja, az újságírók miatt került kórházba: egyszerűen már nem tudta feldolgozni azt a sok hazugságot, amiket a lapokban írtak róla.

Győzike összeomlott. Már régóta lehetett tudni, hogy depressziós és egy ideje gyógyszereken él. Hónapokkal ezelőtt azt mondta, nagyon elkeseredett és már nem látja sok értelmét az életének: erős nyugtatókat vett be, végül ki kellett mosni a gyomrát. A helyzet azóta sem javult, Győzi újra kórházba került.

A roma zenész napjait egy nyugat-magyarországi kórház pszichiátriáján tölti. A showman nem kíváncsi senkire, de az Aktívnak mégis adott interjút melyben elmondta, két éve kezdődött pánikbetegségét kezelik. Úgy véli, az újságíróknak „köszönheti”, hogy most itt tart. Ugyanis annyi hazugságot írtak róla, hogy egyszerűen nem tudta feldolgozni a kialakult helyzetet.

„Beállítottak engem egy rossz embernek, és össze-vissza, mindenki, aki tudott rólam, cikkeket írt, leírtak hülyeségeket és egyszerűen az ember ezt nem tudta feldolgozni” – mondta a Romantic zenekar egykori frontembere az Aktívnak.

Az összeomláshoz talán az is hozzájárulhatott, hogy nemrég az adóhatóság kopogtatott a Gáspár család ajtaján, valamint, hogy véget ért az évek óta tartó tévészereplés, de egyelőre maga sem tudja, hogy mi tenné igazán boldoggá. Azt mondja, nem tervez semmit, csak meg szeretne végre gyógyulni. Most még a családját sem engedi magához a klinikára. Hogy mikor hagyhatja el végre a kórház pszichiátriai osztályát, nem akarta elárulni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik