Szórakozás

VV Gigi: nincs spanyol pasim

A ValóVilág amazonja még mindig szingli, de keresi a szerelmet. Jelentkezőkből sincs hiány, dönteni viszont nem tud…

Spanyol modell a titkos szerelme Giginek – ezzel a címmel jelent meg a Blikkben tegnap egy cikk, mely szerint a Villa egykori vadmacskáját már egy éve komoly érzelmi szálak fűzik egy külföldi férfihoz. A volt villalakó a lapnak elmesélte, hogy tavaly nyáron, Mallorcán ismerkedett meg a modellként dolgozó spanyol férfival, ám kapcsolatáról eddig a legközelebbi hozzátartozóin kívül senkinek sem beszélt. Szerelmük komolyságát jelzi viszont, hogy Gigi már az édesanyjának is bemutatta a fiút. Legközelebb pedig júliusban, Spanyolországban találkozik a latin macsóval.

VV Gigi az XNews-nak adott interjújában elismerte, valóban volt spanyol barátja, de szakítottak, mielőtt még beköltözött a Villába.

“Tavaly nyáron volt egy nagyon nagy szerelmem, nagy romantika, én kimentem még egyszer hozzá, és ugye közben jött a villa, és mi azt megbeszéltük, hogy hát akkor ezt a kapcsolatot zártjuk le felnőtt emberek módjára. És igaz, hogy a napokban megint elkezdtem vele felvenni a kapcsolatot (…) és valószínűleg kimegyek hozzá Mallorcára, meglátogatom, de ennél több nem történt” – mobdta a táncos lábú Rácz lány.

VV Giginek jelenleg egyébként két civil udvarlója is van, szerinte mindkét fiú szándékai komolyak, de az exével sem zárták még le teljesen a kapcsolatukat, így még bármi lehet. Fő a változatosság…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik