Szórakozás

Őrült videókkal készülnek az RTL legújabb show-jára

A csatorna legújabb, Egy perc, és nyersz című show-jába jelentkezőknek 60 másodpercük percük volt rá, hogy valami elképesztő feladatot hajtsanak végre.

Mint arról korábban beszámoltunk, új műsorral rukkol elő az RTL Klub. A Minute to Win it néven futó amerikai show-műsor már a fél világot meghódította, most Magyarországon a sor. Au Egy perc, és nyersz című műsorban a legegyszerűbb hozzávalókból állítják össze a legnehezebb feladatokat, és a játékosoknak összesen egy perc áll a rendelkezésükre, hogy végrehajtsák azokat. Hasonlóan a Legyen Ön is milliomos!-hoz, itt is minden elvégzett feladat után növekszik a nyeremény, a végén pedig akár tízmillióval is távozhat a játékos.

A poharak, lufik, zsebkendők és kekszek mellett azért a műsorvezetővel, Sebestyén Balázzsal is meg kell küzdeniük a játékosoknak, de a csatorna népszerű arca azt ígéri, nem lesz túl szigorú.

„A lelki nyomást én teszem hozzá, de ez nem olyan, mint amikor ott áll az ember 10 millió előtt és széfet választ. Más, viccesebb, könnyedebb az egész” – árulta el a műsor házigazdája.

A játékosok egy kisfilmmel jelentkezhettek a vetélkedőre. A vicces videók már megnézhetők az RTL Klub honlapján. Aki túljutott az első körön, ősszel már a stúdióban bizonyíthat, ahol már nemcsak a feladatokkal, hanem a többi játékossal is fel kell venniük a harcot. A szabályok szerint hibázni pedig csak kétszer lehet.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik