Szórakozás

10 milliós nyereménnyel csábít az RTL Klub

Várhatóan még 2011-ben elindítja a csatorna az Egy perc, és nyersz című vetélkedőt – értesült az az [origo].

Ha képes vagy koncentrálni, ha acélból vannak az idegeid, ha nem remeg a kezed, ha hiszel magadban és elég bátor vagy, hogy kiállj és megmutasd, hogy te vagy a legjobb, akkor jelentkezz – hangzik a felhívás az új vetélkedő előzetesében.

A műsor készítői a legegyszerűbb hozzávalókból állítják össze a legnehezebb feladatokat, és a játékosoknak összesen egy perc áll a rendelkezésükre, hogy végrehajtsák azokat. Mindenkinek három „élete” van, hibázni tehát csak kétszer lehet. Ha valaki ront a feladatok során, vagy abbahagyja a játékot, az addig nyert összeggel – vagy üres zsebbel – int búcsút a vetélkedőnek.

Herman Péter, a csatorna kreatív producere a hírportálnak elárulta, hasonlóan a Legyen Ön is milliomos!-hoz, itt is minden elvégzett feladat után növekszik a nyeremény, a végén pedig akár tízmillióval is távozhat a játékos. Ez az összeg pedig igencsak kecsegtető, főként, hogy a feladatok általában otthon is fellelhető háztartási eszközökkel is elvégezhetők, csak ügyességet, nagy ritkán erőt igénylők. Így például előfordulhat, hogy a játékosoknak kártyalapokat kell majd hajigálniuk egy függőlegesen félbevágott görögdinnyébe, vagy almákat kell pakolniuk egymásra.

Aki érez magában elég bátorságot, és legfőképp hisz eléggé önmagában, már jelentkezhet játékosnak az RTL Klub oldalán.

AJÁNLOTT LINK:

Tízmilliót lehet nyerni almapakolással az RTL Klub új vetélkedőjében (Origo)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik