Szórakozás

Alekosz egyetlen fillért sem ad kölcsön

A VV4 győztese nem költekezik, még mindig a szülei házában él, és a legnagyobb sértésnek venné, ha barátai pénzbeli segítséget kérnének tőle.

Havi egymillió forint, egy luxusautó, egy álomút és végeláthatatlan felkérések – többek között ezekkel gazdagodott a ValóVilágnak köszönhetően Nagy Alekosz, akinek népszerűsége továbbra is töretlen: az RTL Klub „juttatásán” kívül több százezret tesz zsebre a különböző haknikon havonta.

A görög szexkiborg ennek ellenére nem él nagy lábon. Mióta kiszabadult a Villából csupán egy edzőcipőt vett magának, de azt is csak azért, mert le volt értékelve – írja a NapiÁsz Online. Alekosz azt mondja, nem érzi szükségét annak, hogy költekezzen, inkább minden fillért megfog: nem költözött át a nyereménylakásba sem, inkább a szüleinél maradt, a barátai pedig hiába kopogtatnának az ajtaján, hogy kölcsön kérjenek, egy garast sem adna nekik, ennél nagyobb sértést ugyanis el sem tudna képzelni. Ettől függetlenül élvezi, hogy szinte bármit megvehetne magának, de addig nem akar költekezni, amíg nem érzi biztosnak az anyagi helyzetét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik