Szórakozás

Janicsák Veca lép fel Seal előtt

Két évtizede bűvöli el a világot érzékeny zenéjével és utánozhatatlanul tiszta hangjával az aranytorkú popsztár. A hétvégén újra Magyarországon koncertezik Seal.

Seal 1991-ben adta ki az első nagylemezét, amely Nagy-Britanniában azonnal a listák élén nyitott. „Crazy” című dala pedig – amely egy feldolgozás, – percek alatt világsláger lett. Aztán jött a „Killer”, és legismertebb száma, a Batman mindörökké című film betétdala, a „Kiss From a Rose”. Ezért a balladáért egyébként Grammy-díjat is kapott. Amelyet még kettő követett, és 15 millió eladott lemez világszerte.

A Fókusznak néhány napja telefonon adott exkluzív interjút az énekes Los Angelesből. Mint mondta, imádja Magyarországot, és már alig várja, hogy a hétvégén újra nálunk koncertezzen

„Gyűrű hely, tele történelemmel, imádtam Budapesten lenni, fantasztikusan lehet fotózni a várost, rengeteg képet készítettem. A magyar emberek pedig olyan szenvedélyesek” – árulta el az énekes.

A brit világsztár menedzsmentje egyébként az X-Faktor legjobb női versenyzőjét, Janicsák Vecát választotta ki, hogy a vasárnapi koncerten közvetlenül Seal előtt énekeljen.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik