Szórakozás

Seal kiborult, mert csúnyának nevezték

A brit énekes twitter-háborút indított egy felhasználó ellen, aki egy kommentjében csúnyának nevezte.

„Seal ronda. Bocs.” Ez volt az a bejegyzés, ami kicsapta a biztosítékot az énekesnél, aki az eset kapcsán azért igyekezett kiemelni, hogy elsősorban gyermekeinek ártatlanságát szerette volna megvédeni az internet „gyáva névtelenjeivel” szemben.

Heidi Klum férje a következőket üzente Twitter-oldalán a kinézetét firtató kommentelőnek: „Lássuk csak, a világ leggyönyörűbb felesége, csodaszép gyerekek, 20 éven át tartó, töretlen karrier, és az ideivel együtt összesen 5 Grammy. A másik oldalon pedig, az anonimitás fátyla mögött ott vagy te, akinek a Twitteren kívül semmi más nincs az életében, és még te nevezel engem rondának? Ezt add össze, tapló.”

Az énekes azt is kijelentette, az ilyen és ehhez hasonló névtelenek gyávasága zavarja, hogy ha elmennének mellette az utcán, még a szemébe sem mernének nézni. Támadásaikat és durva megjegyzéseiket azonban Seal gyermekei is látni fogják, ezt pedig az énekes nem hajlandó megengedni.

„Komolyan azt hiszitek, hogy ha valakinek olyan élete van, mint nekem, akkor az törődni fog az ilyen megjegyzésekkel? De mi lesz azokkal, akiknek nincs ilyen vastag bőre? Megmondom mi, öngyilkosok lesznek, mert valaki az iskolában azzal cikizte őket, hogy rondák. Azt utálom, hogy itt senkit nem lehet elszámoltatni” – írta az énekes.

AJÁNLOTT LINKEK:

Seal a Twitteren vág vissza – angolul (W.E.N.N.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik