Szórakozás

Cáfol a Csillag születik sztárja: ez csak diákszerelem

Az újságok azt írták, hogy Krizbai Teca és párja hamarosan összeházasodnak, de a 15 éves látássérült énekesnő még csak kiforratlan szerelemről mesél.

Krizbai Teca vasárnap este a Madách színházban énekelhetett a Jézus Krisztus Szupersztár tapsrendjében. A lehetőséget még annak idején Szirtes Tamás ajánlotta fel a látássérült fiatal énekesnőnek, aki örömmel énekelte el Mária Magdolna dalát a színház közönsége előtt. Tecát óriási tapsvihar és szeretet fogadta a világot jelentő deszkákon, az előadás után a Tabu Tv riportere is beszélgethetett a Csillag Születik sztárjával. “Én annyira meghatódtam, hogy még a könnyem is kicsordult. Nem köszönöm megköszönni Szirtes Tamásnak a lehetőséget, mert egy élmény volt itt énekelni. Nagyon izgultam, de amikor elkezdtem énekelni, elállt az izgalmam. Nem gondoltam volna, hogy 15 évesen én egy ilyen helyen fogok énekelni” – mondta csillogó szemekkel Krizbai Teca.

“A Csillag Születiket ugye csak egy valaki nyerheti meg, a többiek pedig csalódottak lettek. Én ezt a csalódást enyhítendően gondoltam, hogy az egyik nem győztesnek felkínálok egy ilyen lehetőséget. Ez a lány egy élethivatást kapott a műsor révén, ezért azt gondoltam megerősíteni, hogy érezze meg egy valóságos színház atmoszféráját” – magyarázta Szirtes Tamás.

Krizbai Teca reméli, hogy a későbbiekben is lesz majd még lehetősége színházi színpadra lépni, de előtte még rengeteg teendője van úgy a fellépések, mint a magánügyek terén. “A párom sajnos nem tudott elkísérni, mert Hajdúsámsonban van, de lélekben itt volt velem. Tomi is sok erőt adott nekem, még előtte hallhattam a hangját. Nagyon köszönöm, hogy ő van nekem!” – mesélte a fiatal énekesnő.

Több újságban is megjelent, hogy Teca és Tamás hamarosan házasságra készülnek, ám a Csillag Születik sztárja már másképp vélekedik. “Hát ezt azért mi még így nem terveztük el, csak beszéltünk erről. Addig sok víz lefolyik még a Dunán… Ez egy diákszerelem, a kapcsolat elmélyülése még nagyon messze van” – zárta rövidre Krizbai Teca, akinek teljesen megváltozott az élete az RTL Klub tehetségkutatója óta. “Nem mehetek úgy el sehová, hogy nem állítanak meg. Ha eltervezünk egy fél órás valamit, abból lesz másfél két óra… nagyon élvezem, én erre vágytam” – árulta el az énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik