Szórakozás

Tökéleteset alakított a vak kiscsillag

Krizbai Teca gőzerővel készül első színházi szerepére: a Madách Színház próbáján magabiztos volt, pedig Szirtes Tamás minden részletre szigorúan figyelt.

Bár a Csillag születik harmadik szériáját a kézdivásárhelyi fiú, László Attila nyerte, a siker Krizbai Tecát is hamar utolérte. Szirtes Tamás ugyanis a finálé után egy különdíjjal lepte meg a vak lányt: június 26-án a Madách Színházban, a Jézus Krisztus Szupersztár című musical fináléjában lép fel. Mária Magdolna dalát énekli majd. A vasárnap délutáni próba remekül sikerült.

„Azok közé a különleges reneszánsz tehetségű zenészemberek közé tartozik az ő tehetsége, akiben a zenének minden ága benne van és az érzelmeit egy pillanat alatt át tudja adni – mondta Kocsák Tibor, a Madách Színház zenei vezetője.

Teca azt sem tudja, minek örüljön jobban. A Csillag Születik színpadáról alig lépett le, teljesen megváltozott az élete. A színház után újabb kiskoncertek várnak rá, majd jövő szombaton egyszerre két vágya is teljesül. Több 10 ezres tömeg előtt csendülhet fel Teca hangja, mégpedig barátai társaságában, hiszen a Kapcsolat Koncerten a Csillag születik teljes csapata színpadra áll.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik