Szórakozás

Őrjöng a Jóban Rosszban színésznője

Cseke Katinkát mélységesen felháborította az egyik napilap kijelentése, miszerint az interneten szexel.

Katinka múlt héten volt a Frizbi felvételén sorozatbeli férjével. Hajdú Péter természetesen nemcsak a szappanopera folytatására volt kíváncsi, hanem a szereplők magánéletére is. A színésznő pedig szívesen válaszolt mindenre, a maga vicces stílusában. Később megkereste őt egy újságíró, aki szintén ott volt a forgatáson, rákérdezett az ott elhangzottakra, aztán a cikket egyeztette Katinka főnőkével, a Jóban Rosszban producerével, csütörtök reggelre azonban teljesen más volt a címlapon, mint amiről eredetileg szó volt.

Katinka ugyan megemlítette, hogy tunéziai szerelmével, Hasseine-nel hónapok óta távkapcsolatban él, megkérte a kezét, de az újságban viszont, már jócskán előreszaladva, gyűrűs menyasszonyként szerepel. A cikkben többek között az is szerepel, hogy az interneten keresztül tartják a kapcsolatot, levetkőznek egymás előtt, sőt intim pillanataikat is itt élik.

A színésznő döbbenten olvasta a cikket, felháborodott, mérges és mélyen elítéli az újságírót, aki valótlan dolgokat állított róla. Katinkát az bántja a legjobban, hogy kislánya is látja a cikket. A színésznő még fontolgatja, a bírósághoz forduljon-e.

AJÁNLOTT LINK:

Cseke Katinka őrjöng – Szexuális életét boncolgatták (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik