Szórakozás

Iskolakerülőnek nézték a Jóban Rosszban sztárját

Nem lép a rossz útra tért Halász Gergő nyomdokaiba Ripka Kálmán.

Egyre több zűrös ügye van Halász Gergőnek. Pénzt lop és lóg az iskolából, most pedig a maffiózó Agárdi piszkos ügyeibe száll be. A legifjabb Halász fiút megformáló Ripka Kálmán soha nem keveredett nagy balhéba és iskolába is szeret járni, így nem tud a valóságból meríteni karakteréhez, ám éppen ezért sokkal nagyobb kihívás számára minden egyes forgatási nap. Ám előfordult, hogy razziázó rendőrök iskolakerülőnek nézték a Jóban Rosszban forgatására siető iskoláskorú fiút.

Kezdjük elveszíteni egymást Gergővel. Egyre kevesebb a közös pont, de ez sokkal izgalmasabb! Jobban szeretem ezt az új Gergőt eljátszani, mert nagyobb kihívás számomra” – árulta el a Jóban Rosszban ifjú színésze, aki szerint az iskolából sem jó dolog lógni.

Én nem kockáztatnám meg a lógást, hiszen utána a tanárok megbosszulják azt. Magántanuló vagyok, ezt akár ki is használhatnám, de nem teszem. Olyan fordult elő, hogy az első órára nem mentem be, mert annyira fáradt voltam az előző napi forgatástól, de iskola helyett még soha nem ténferegtem a városban. Egyszer néztek budapesti rendőrök iskolakerülőnek, de amikor megmagyaráztam, hogy ki vagyok, és éppen dolgozni megyek, megértőek voltak” – tette hozzá mosolyogva Kálmán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik