Szórakozás

Bagi Iván: ha Stohl megússza, majd okoz másik balesetet

A humorista szerint Buci részéről az igazi bűnbánat nem történt meg és igenis felelősséget kell vállalnia a tettéért.

„Vannak itt furcsa dolgok nekem. Nyilván az ember próbálja menteni az irháját ilyen esetekben (…) ez még rendben is van, azt gondolom, hogy ez még elfogadható, viszont most ez az új stratégia, amit a bíróságon láttam, ez egy ilyen nagyon profi mindent és mindenkit bedaráló stratégia” – mondta a Duna Tv Klubszoba című műsorában a humorista, aki Stohl bíróságon mondott szavait hallva úgy érezte, mintha már egyáltalán nem tartaná magát vétkesnek a színész.

„Nem tűnik nekem őszintének (…), igenis van felelőssége, ha pedig most kap egy felfüggesztett börtönbüntetést, akkor én el tudom képzelni, hogy okoz egy másik balesetet valahol, és az lehet, hogy súlyosabb lesz” – mondta el véleményét Bagi Iván.

Ablonczy Bálint újságíró szerint a művészvilág jeles képviselői petíciójukkal és azzal, hogy megjelentek a tárgyaláson nem kiálltak Stohl mellett, hanem megpróbáltak nyomást gyakorolni a bíróságra. „Egyértelműen arra megy ki a játék a művészek aláírásával, kiállásával és demonstratív jelenlétével, hogy befolyásolják a bíróságot” – fogalmazott az újságíró, aki szerint nem lenne szerencsés, ha akár a média, akár az ország neves színművészeinek nyomása miatt Stohl András esete azt az érzetet keltené, hogy vannak egyenlők és egyenlőbbek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik