Szórakozás

Megtörte a csendet a Zimány-Dzsudzsák sztárpár

Életük nagy változásáról maguk az érintettek végre kamerák előtt is beszéltek.

Dzsudzsák Balázs dagesztáni átigazolása és napi 3 milliós jövedelme alaposan felkorbácsolta a kedélyeket. A magyar sztárfocista kapott hideget-meleget, csak úgy, mint kedvese a modell Zimány Linda. Nyilatkozni akkor azonban egyikük sem akart.

Zimány Linda a Reggeli Csak csajok című műsorában törte meg először a csendet és vallott szerelmet párjának, Dzsudzsák Balázsnak, akit akár a Holdra is követne, ha úgy hozná a sors. Linda azt mondja, az utóbbi napokban nem foglalkozott a támadásokkal, inkább küszöbön lévő vizsgáira készült.

Dzsudzsák Balázs már a válogatott meccsek alatt tudta, hogy hamarosan aláír új csapatához, de még várni aykart néhány napot a bejelentéssel.

„Nem szerettem volna ezzel sem magamat, sem a válogatottat megzavarni, hogy közben jelentek be ilyen dolgokat. Közben ez kiderült, hogy hál’istennek ezt nagyon jól tettük, hiszen majdnem hogy egy kisebbfajta lavinát indítottunk el ezzel” – mondta Dzsudzsák Balázs a Fókusznak.

Tényleg lavina indult el, hiszen az egyszerű sporthír elképesztő indulatokat váltott ki a sikerre éhes magyarokban. A közvélemény a legjobb hazai focista esetében túlzott elvárásokat támasztott. Sokan azzal támadták Dzsudzsákot, hogy a pénz dominált a döntésében, méghozzá sok pénz. Nem hivatalos információk szerint Balázs több mint 10 millió euróért cserélt klubot, a fizetése pedig évi 900 millió forintnyi euró lesz.

„Biztos vagyok benne, hogy nem olyan multi csapatba mentem, mint a Real Madrid, vagy a Liverpool vagy sorolhatnám itt a nagy csapatokat, mint amit elvártak tőlem az itt jelenlévők. Azt várták, hogy ezen a sajtótájékoztatón egy ilyen csapatot fogunk bejelenteni” – mondta a focista.

Pedig az Anzsi Mahacskalát sem szabad lebecsülni, annak ellenére, hogy a csapat újonc a még csak feltörekvő orosz bajnokságban. Pénz van rendesen, és Balázs szerződtetése csak a kezdet.

A 24 éves sportoló barátnőjét, Zimány Lindát is sokan támadták, pénzéhes, számító cicababának hívták. A párról még egy fotómontázs is megjelent, melyen Balázs és Linda dagesztáni népviseletben látható. A jogásznak készülő Linda jót nevetett a képen, és eszében sincsen ilyen dolgok miatt pert indítani.

Linda egyébként nem él együtt Balázzsal, legalábbis állandóan nem, hiszen a divatcége és a jogi tanulmányai miatt sok a teendője itthon. Júliustól azonban Moszkva és Budapest között ingázik majd.

Az egyik orosz lap értesülései szerint a szerelmespár a következő napokban néhány hétre St. Tropez-be megy nyaralni, utána pedig jöhet Oroszország. Ráadásul az Anzsihoz nem sokára igazi világsztárok csatlakoznak majd, így minden bizonnyal végleg lecsillapodnak a kezdetben dagesztáni hadiállapotokra emlékeztető kedélyek.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik