Szórakozás

Dzsudzsák édesapja nem csalódott

A fociedző papa szerint fia egyáltalán nem a süllyesztőbe kerül, ahogyan azt sokan gondolják, szerinte Balázs igenis jó döntést hozott.

Egy magyar labdarúgó átigazolása sem váltott ki még akkora botrányt, mint Dzsudzsák Balázs dagesztáni szerződése. Alighogy kiderült, a sztárfocista több mint valószínű, hogy egy jó nevű nyugati klub helyett az Anzsi Mahacskala csapatánál folytathatja a pályafutását, példátlan indulatok csaptak fel a magyar szurkolókban. A csalódott rajongók úgy vélik, „Dzsudzsi” csak a pénz miatt, állítólag napi 2,7 millió forintért igazolt a dagesztáni csapathoz.

A sztárfocista édesapja az Aktívnak azt mondta, szerinte fia nagyon jó döntést hozott és mindenképpen fejlődni fog az orosz bajnokságban. Elárulta, nem csak a család, hanem Balázs barátnője, Zimány Linda is támogatta a klubváltást.

„Maximálisan mellette vagyunk bárhogy is döntött és szerintem nagyon jól döntött. Az, hogy ez egyes embereknek talán nem tetszik, az legyen, azoknak az embereknek a gondja” – mondta a nyírlugosi focicsapatot dirigáló Dzsudzsák András.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik