Szórakozás

Megmutatta fényűző otthonát Dzsudzsák Balázs

Lábai előtt hever Eindhoven! - A magyar világklasszisnál járt Jakupcsek Gabriella.

Alig öt év telt el azóta, hogy Dzsudzsák Balázs először pályára lépett a magyar bajnokságban az MTK csapata ellen, berúgta első gólját a Debrecen színeiben a Diósgyőrnek, majd nemsokára a válogatott tagja lett. A fiatal futballista mára az első számú holland csapat legnagyobb sztárja. Vele készített interjút Jakupcsek Gabriella Eindhovenben, ahol Balázs nemcsak a pályán és az edzőközpontban, de lakásában is körbevezette a STORY4 stábját.

Teljes ellátás, pihenő helyiség névre szóló ágyakkal, felszerelt wellnessrészleg, konditerem, autómosó. Ebben a környezetben készül a PSV csapata minden mérkőzésére. Dzsudzsák Balázs tehetségének és képességeinek köszönhetően jutott el odáig, hogy lesik minden kívánságát, gyakorlatilag a dolga „csak” annyi, hogy jól játsszon.

Egy huszonhat emeletes ház huszonnegyedik szintjén él, amelynek teraszáról az egész várost belátni. Nincs gondja sem a takarításra, sem az étkezésére, mindenben kiszolgálják, évi 1 millió eurót keres. Balázs azonban sosem felejti azt a családi házat, ahonnan elindult, minden alkalom karácsony számára, mikor hazalátogat. Édesanyja a kedvenc ételeit főzi, hiszen a labdarúgónak igencsak hiányoznak a magyaros ízek.

Mindig büszkén beszélek a szüleimről. Soha nem volt semmilyen extra igényük, pedig közel sem származom gazdag családból. Mindig boldogok, ha szünet van, és ki tudnak jönni hozzám. Édesapám az a családban, aki ért a futballhoz, ő mindig elmondja a véleményét, hogy mikor teljesítettem rosszabbul és mit kellene másképp csinálnom. Anyu pedig a szurkoló, aki félt engem” –meséli Balázs.

A magyar klasszis egyelőre jelenlegi életmódját élvezi, és nem gondol a jövőre. Mostanában pedig nemcsak a pályán, de magánéletében is kiegyensúlyozott, hiszen néhány hónapja a gyönyörű modell, Zimány Linda a párja.

Az interjút csütörtök este 20.00 órakor láthatják a STORY4-en, ezt követően PSV Eindhoven- SL Benfica mérkőzés 20.40-től élőben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik