Szórakozás

Így forgatott Rogán Antal Jóban Rosszban

A politikus, felesége Cecil, és Krumpli kutya önmagukat alakítják a TV2 sorozatában, aminek forgatási helyszíne ezúttal a Kossuth tér volt.

A Fidesz V. kerületi polgármestere kedden forgatott a Jóban Rosszban stábjával. Mint mondta, nagyon izgult, mert bár a kamerákhoz már hozzászokott, a színészkedéshez nem.

Rogán Antal az első politikus, aki feltűnik a TV2 kórházsorozatában. A producernek, Nagy Tamásnak nem volt könnyű dolga, amikor felkérte Rogánékat az epizódszerepre. A polgármester a hír hallatán hatalmasat nevetett, majd kikérte felesége, Cecília véleményét, aki kifejezetten örült a megkeresésnek, gyerekként ugyanis nagyon szeretett volna egy sorozatban játszani.

A forgatókönyv szerint Konrád főorvoson két rezidens áll majd bosszút azzal, hogy elkábítják a doktort és lakókocsiját a Parlament elé vontatják. A főorvos a Kossuth téren szembetalálkozik a kutyáját sétáltató Rogánnal, akivel rövid szóváltásba keveredik.

„Egy valamiben sokkal jobb ez, mint politikusnak lenni. Én nem nagyon ismételhetek meg dolgokat, ha elrontom, de itt viszont ezt bőven meg lehet tenni” – nyilatkozta az Aktívnak a politikus, akinek szereplése augusztus végén kerül majd a képernyőkre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik