Szórakozás

Megosztja a celebeket a Kiszel-Fluor botrány

Sarka Kata és Hajdú Péter túlzásnak tartja Tünci hadjáratát, SP pedig nevetségesnek, Tóth Gabi viszont úgy gondolja, Fluor nagyot hibázott.

Hiába kért elnézést Fluor Tomi az Aktív kamerái előtt Kiszel Tündétől, a díva úgy tűnik nem áll el a pertől. A felek közti konfliktus egyre mélyül, mindenkinek megvan a maga véleménye az ügyről. A naptárhősnő úgy érzi, senki nem sértette még meg annyira, mint a fiatal tinibálvány. A Mizu című sláger szerzője két éve egy buliban szapulta őt ittasan. A celebek is állást foglaltak pro és kontra, Dopeman és Hajdú Péter is elmondta véleményét.

A szókimondó rapper nehezen tudja eldönteni, hogy kinek adjon igazat. Szerinte Kiszel még akkor is jelen lesz a magyar bulvársajtóban, mikor már Fluor nem lesz sehol. Ugyanakkor úgy véli, rövidtávon a fiatal énekes profitálhat a botrányból.

A tinisztár barátja, SP szerint az egész balhé nevetséges, Tóth Gabi azonban már kevésbé találja ennyire viccesnek. A Megasztár énekesnője szerint Fluor nagy hibát követett el: „Nekünk nagyon nagy felelősségünk van, sokan példaképként tekintenek ránk, ezért is érintett mélyen ez a videó” – mondta a fiatalabbik Tóth lány.

Hajdú Péter Fluor oldalán áll, ő egy amolyan tinédzser ballépésnek tudja be a felvételt. „Azért, mert egy 20 éves fiú egy buli hevében, alkoholos állapotban esetleg trágár dolgokat mond valakiről, nem biztos, hogy perelni kell”- nyilatkozta az Aktívnak a Frizbi műsorvezetője, aki szerint a naptárdíva kemény fába vágja a fejszéjét, ha pert indít Fluor ellen, hiszen ő józanul alkoholistának is drogosnak nevezte a tinisztárt.

Hajdú felesége, Sarka Kata a Facebook oldalán osztotta meg ismerőseivel, hogy ő is kifejezetten Fluor mellett áll. „Kiszel Tünde megint bebizonyította, hogy 50 felett, a korral nem lesz intelligensebb az ember! Perelni akar egy 20 éves fiút, aki 2 évvel ezelőtt részegen mondott valamit, amikor még ismert sem volt, majd bocsánatot kért. És mégis perel! Ja, és megkérdezi, hogy ki az a Fluor Tomi? Az utóbbi egy évben többet dolgozott, többet tett le az asztalra, mint Tündi valaha! Gusztustalan! Gratulálok hozzá…” – írta Sarka Kata.

Fluor Tomi menedzsere elismerte, bár valóban minősíthetetlen az a bizonyos videó, de hogy Kiszel drogosnak nevezi Fluort, az meg rágalomnak minősül, így ha máshogy nem megy, a perre ők is perrel válaszolnak majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik