Szórakozás

Liptai kibékült súlyos beteg édesapjával

Megtört a jég a műsorvezető és édesapja között, miután az idős férfi súlyos műtéten esett át a napokban.

Az Új Ász megtudta: Liptai István otthonában lábadozik, és híres lánya igyekszik mellette lenni, ha csak teheti. Jelenleg ugyan a kislányát is ápolnia kell, ezért a férfit szomszédai figyelik.

Liptai Claudia édesapja csütörtök délelőtt elhagyhatta a kórházat, ahol életmentő érsebészeti beavatkozást hajtottak végre rajta tíz nappal ezelőtt. A lábadozó férfi már jobban van ugyan, de lánya és szomszédai segítségére szorul, hogy napi teendőit elláthassa.

Az édesapa és a TV2 műsorvezetőjének kapcsolata hosszú évek óta nem alakult túl fényesen, hiszen Claudia nem tudta megbocsátani, hogy gyermekkorában neki és édesanyjának is sok szenvedést okozott italozó természetével. A bajban azonban közelebb kerültek egymáshoz, István elmondása szerint a szőkére váltott egykori “vörös dögös” nem hagyja őt magára lábadozásában.

“Épp csütörtök reggel engedtek ki a kórházból, ahol tíz napot kellett eltöltenem. A műtét sikerült, és ugyan még nagyon gyenge vagyok, folyamatosan javul az állapotom. A lakást még nem tudom elhagyni, de szerencsére a lányomra számíthatok. Most ugyan nincs mellettem, mert az unokám is lebetegedett, így természetesen vele van, de a kapcsolatunk rendeződni látszik. A szomszédoktól is sok segítséget kapok. A kutyámat ők viszik le napi kétszer” – mondta a napilapnak Liptai István.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik