Szórakozás

Claudia hófehérben búcsúztatta édesanyját

Az asszony kérése volt, hogy ne a külsőségekben gyászolják.

A műsorvezető nehéz hónapokon van túl: márciusban elvált a férjétől, áprilisban öngyilkos lett a szerelme, Daróczi Dávid, most pedig édesanyjától kellett fájdalmasan korán búcsúznia.

A temetésre egyedül barátnője, Vera kísérte el Claudiát, sem volt férje, Gesztesi Károly, sem lánya, Panka nem volt ott a balatonparti temetőben, Szepezden.

A műsorvezető édesanyjának, Kati néninek a kérése volt, hogy itt helyezzék el hamvait halála után. Szepezden töltötte gyermekkorát, imádta a magyar tengert.

Claudia sokáig titokban tartotta, hogy édesanyja nagyon beteg. Kati néni több egészségügyi problémától is szenvedett, mert fertőzött vért kapott korábban egy autóbaleset utáni vérátömlesztéskor. Vélhetően ennek köszönhető, hogy teljesen tönkrement a mája, amely végleg felmondta a szolgálatot.

A temetőbe sorra érkeztek a rokonok, sokan nem vették fel a gyászruhát, úgy ahogy Claudia sem. „Kívánságaként a gyászt nem külsőségeiben hordom, hanem szeretném legbensőbb magánügyként kezelni” – nyilatkozta a Blikknek a műsorvezető.

A temetés helyszínét biztonsági őrök vigyázták, ügyelve, hogy csak a közeli barátok, ismerősök vegyenek részt a temetésen.

Claudia édesanyja fotóját szorongatva, zokogva vett búcsút az idős asszonytól.

Ajánlott linkek:

Claudia hófehérben gyászolt (Blikk)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik