Szórakozás

Claudia diktál a TV2-nél

Senki nem mer ellentmondani Liptai Claudiának a csatornánál, aki ki is használja helyzetét: legjobb barátnője nélkül egy műsorban sem hajlandó szerepelni.

Liptai Claudia hosszú esztendők óta támaszkodhat hűséges barátnőjére, Jónás Katára, aki mindig mellette állt. Éppen ezért a műsorvezető évek óta csak úgy vállal szerepet a tévéműsorokban, ha Kata felügyeli, milyen külsővel jelenik meg a kamerák előtt. Megteheti, hiszen Claudia akkora sztár a TV2-nél, hogy nem lehet, s nem is merik korlátok közé szorítani. A Borsnak névtelenül nyilatkozó TV2-s munkatárs szerint a csatornánál a vörös díva diktálja a feltételeket.

„Claudia pontosan tudja, hogy ő a csatorna vezető arca, és ezért különleges bánásmód illeti meg. Ha valamit akar, nincs ember, aki nemet merne mondani neki. Azt is meghatározhatja, kivel akar együtt dolgozni. Ragaszkodik a legjobb barátnőjéhez, Jónás Katához, aki a sminkjét készíti és koordinálja a külsejét” – mesélte az informátor.

Claudia szerint ugyanis egyedül ő képes kihozni az arcvonásaiból a maximumot, és úgy sminkelni, hogy gyönyörű legyen. Éppen ezért Kata a Megasztár 5 vezető sminkese, Claudia beparancsolta a műsorba, ahogyan annak iején a Mr és Mrs-be is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik