Szórakozás

Alekosz képtelen dönteni

Tünde vagy Veronika? Esetleg egyikük sem? Az Okostojás már abban sem biztos, hogy egyáltalán akar-e komoly kapcsolatot.

Nem volt könnyű egy asztalhoz ültetni őket, de Alekosz és Veronika végre tisztázta a félreértéseket. A közvetítésben Lovász László, a Light Night Show házigazdája segédkezett.

Alekosz Casanovává változott a menyasszonykereső műsornak köszönhetően. Hiába választotta ugyanis Veronikát, mostanában annyi nő nyüzsög körülötte, hogy a görög csábítónak nehéz a választás. Ráadásul Alekosz nem tud megfeledkezni volt kedveséről, Tündéről sem. Nem csoda, hogy Veronika, a végső kiválasztott kicsit megorrolt a kedvesére.

„Igazi nagy szerelem volt, és általában ezt az érzést az ember egy egész életen át megtartja” – vallotta be Alekosz a Light Night Show felvételén.

Az elmúlt napokban azonban Olgával is összehozták az újdonsült szívtiprót. Alekosz ezt sem tagadta, sőt a tőle megszokott frappáns indokolást adta: „Ha nőkről van szó, én napraforgó vagyok. Gyakorlatilag minden nőben az igazit látom.”

A valóságshow-rekorder azt is őszintén beismerte, hogy igaziból sosem volt hűséges típus.

„Tündével sem ment az együttélés, mert hajlamos vagyok más nőket is megcsodálni. Veronikával is ez a helyzet. De ha egy szépségkirálynő lenne mellettem, akkor is gyönyörködnék más nőkben” – vallotta be a szexkiborg.

Lovász Lászlónak válaszolva elmondta, hogy Veronikát azért választotta párjául, mert szuperszexinek tartotta, és könnyed kis kapcsolatra őt gondolta a legalkalmasabbnak. Alekosz azonban időközben összezavarodott. Nemcsak az a kérdés, hogy kivel akar lenni, hanem már az is, hogy akar-e egyáltalán a közeljövőben komoly kapcsolatot. „Ez egy dilemma. Döntésképtelen vagyok, és nincs megoldás” – mondta a VV-győztes.

Lovász László úgy döntött, megpróbálja összehozni a feleket, és teljesítette Alekosz kérését: a pár kapott egy kameramentes fél órát, amely során tisztázhatták a félreértéseket. Veronika bízik a közös jövőben, és elmegy a romantikus görög utazásra. Szerinte ott dől el igazán, hogyan alakul a kapcsolatuk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik