Szórakozás

VV Laci 20 milliót bukott a ValóVilág miatt

A Villa Dokija a mélyrepülést „szabadulása” óta is csak nehezen tudja megállítani.

Saját elmondása szerint havi szinten milliókban mérhető, hogy biztonsági cégétől ismertsége okán elpártoltak a fix megrendelők. A volt testőr most a váltásra törekszik, ezért nyitja meg óbudai éttermét.

“A helyzet az, hogy bizonyos értelemben nem tett jót nekem az ismertség. A biztonsági cégem ügyfélkörében ugyanis nem számít jó pontnak, hogy ennyit vagyok a reflektorfényben. Megrendelőim 70 százaléka a felsőbb körökből került ki, ők pedig sokat adnak a diszkrécióra. Azt nem mondanám, hogy haldoklik a cégem, hiszen eseti megrendelések folyamatosan akadnak, de az igazi nagy halak elkerülnek. Ha összegesítem a dolgot, akkor az öt hónap alatt hozzávetőlegesen 20 millió forint árbevételtől estem el, de sajnos ez az összeg hónapról hónapra újabb milliókkal gyarapodik” – mondta az Új Ásznak Lázár László, aki éppen új üzletág felé kacsingat.

“Az életemben már az is hatalmas váltást jelentett, hogy beköltöztem a Villába, így ma már könnyedebben veszem a változásokat. Éppen megyek aláírni a bérleti szerződést Óbudára, ahol ha minden jól megy, rövidesen megnyitom az éttermemet. Igazi békebeli vendéglőt álmodtam meg, ahol az étlapon a tradicionális magyar konyha remekeiből választhatnak azok is, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy napi szinten étteremben egyenek” – mesélt terveiről VV Laci, aki gőzerővel dolgozik az ingyenes egészségcentrumon is, amelynek mielőbb szeretné megnyitni kapuit a rászorulók előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik