Szórakozás

VV Anikót Bódi Sylviék öltöztetik

A hazánk szépségeit felvonultató Sugarbird divatmárka felfigyelt a Való Világ fekete démonjára, és megkereste őt egy visszautasíthatatlan ajánlattal.

Nádai Anikó alakjával és kisugárzásával elbűvölte hazánk legszebb modelljeit is. Jagasics V. Csonka Hedvig, a Sugarbird vezető divattervezője és a márka arcai: Horváth Éva, Zimány Linda, Dukai Regina, Bódi Sylvi, és Debreczeni Zita úgy döntöttek, hogy szívesen látnák az ex-villalakót saját kreációjukban.

„Már régen felfigyeltünk a VV rosszkislányára és kiesése után rögtön meg is kerestük őt az ajánlatunkkal. Szinte azonnal kiderült, hogy jól döntöttünk, hiszen a CKM-JOY gála után az egyik internetes portálon, az olvasók őt választották a legjobban öltözött sztárnak” – mesélte a divattervező.

Azóta, hogy a lány kijött a villából, teljesen megváltozott az élete. Soha nem hitte volna, hogy korábbi példaképeivel együtt szerepelhet majd az újságok hasábjain. „Óriási megtiszteltetés, hogy a Sugarbird sztártervezői gondoltak rám. Mindig csodáltam a lányokat, számomra ők testesítik meg az igazi nőt. Régi álmom vált valóra azzal, hogy találkozhattam és együtt bulizhattam velük, ráadásul még a ruháikat is viselhetem. Mindannyian nagyon kedvesen fogadtak, Zitával találtam meg leghamarabb a közös hangot. Talán nem véletlen, hogy az ő kollekciójának egyik darabjában érkeztem a partira. Az ő stílusa áll hozzám a legközelebb” – mesélt Anikó élményeiről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik