Élet-Stílus

Csillogó és cukros bemutató a Sugarbirdtől

A Mix bárban felvonult a márka tavaszi/nyári koktél-kollekciója.

Az Eiffel-téri klubban 2011. április 14-én megcsodálhattuk a Sugarbird legújabb kollekcióját, amely csillogó, színes és feltűnő volt, mint mindig. Az öt celebből lett tervezőhölgy ruhakínálata jól elkülöníthető volt egymástól.

Dukai Regina ruhái a derekat hangsúlyozták, ami az idei trendben amúgy is fellelhető vonás. A párducminta és az egyszínű anyagok kombinációja jellemzi Regina nőies ruháit.

Horváth Éva egy édenkertbe illő virágokat választott nyári ruháihoz. A rózsás kitűzők és apró virágminták mellett a romantikára helyezte a legnagyobb hangsúlyt.

Zimány Linda a sportosan nőcis ruhákat képviselte outfitjével. A rojtos latex és műbőr cuccok némelyikén megmutatta, hogy ő egy igazi focista barátnő, aki él-hal a sportágért.

Debreczeni Zita a 2011-es trend legkedveltebb színeit választotta. A piros, a krém és a fekete-fehér összeállítások rafinált fazonú, nőies darabokat eredményeztek. Az overálokon át a dresszekig széles kínálatot láthattunk tőle.

Bódi Sylivi a tőle elvárható szexis és sejtelmes stílusban tervezett. Koktélruhái akár kombinénak is beillettek volna, hiszen a rengeteg csipke és a selyem kombinációit láthattuk a színpadon.

A Sugarbird kínálata végre utcai viselettel is bővült, így VV Gigi és a nemrégiben Rágógumi című számával debütáló VV Zsófi is feltűnt egy kockásfülű nyuszis felsőben. Majd Dopeman is megjelent a modellek között az egyik nyuszis felső férfiaknak készült változatában.

A teljes képgaléria megtekinthető az ajánlott linkben.

AJÁNLOTT LINKEK:

Csilli-villi cukormadarak idén nyáron is (www.fashiontime.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik