Szórakozás

Összeeresztették Alekosz volt nőjét vádlójával

A villából kiesett Beatrix találkozott azzal a férfival, aki országos botrányt kavart körülötte, és aki prostituáltnak nevezte őt.

A menyasszonykereső műsorból három napja kiesett hölgy és – állítólagos – párja, Attila 5 hónap után ültek le egymás mellé Lovász László műsorában. Attila Beatrixet prostitúcióval vádolja. Most egymás szemébe néztek.

A férfi a kedd esti Fókuszban beszélt a vádakról. Szerinte a lány Alekosznak is hazudott. A férfi azt állítja, hogy Beatrix egyszerre több kapcsolatot tartott fenn, és rajta kívül még 2 férfit szédített, ráadásul sokáig a testéből élt. A görög hős mindennek hatására végleg búcsút intett a menyasszonyjelöltnek, aki emiatt elbukta a lehetséges fődíjat és kiesett a versenyből.

Attila szótlanul érkezett a stúdióba, annyira tartott a lánytól, hogy biztonsági őröket kért maga mellé. A műsorban a férfi bizonyítékok tömkelegével támadt, Beatrix pedig határozottságával vágott vissza, de az majd csak péntek este derül ki, hogy a felek végleg összevesztek vagy kibékültek a stúdióban.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik