Szórakozás

Kisfia születik Majkának

Vége a találgatásoknak: a sztárpár Hajdú Péter Frizbi című műsorában beismerte, gyermeket várnak.

Mint arról korábban beszámoltunk, pár hete bombaként robbant a hír, miszerint Dundika gyermeket vár Majkától. A playmate állítólag a barátainak szólta el magát a hétvégén.

Több mint két hónappal ezelőtt derült fény a sztárpár kapcsolatára. Éppen a repülőtéren voltak, amikor először együtt lencsevégre kapták őket. Dundika azonban ekkor még hivatalosan férjnél volt, többek között ezért is titkolták kapcsolatukat. Az egykori nyuszilány már nagyon régóta vágyik babára, és most már biztos: az álma végre valóra vált: három hónapos terhes és kisfiút hord a szíve alatt – írja a STOP.hu.

Majka és Dundika Hajdú Péternek arról is mesélt, hogy születendő gyermekük nevének kérdése egy ideig bonyodalmat okoz majd nekik. A szőke modell hivatalosan még nem vált el, így addig a Szentiványi nevet – ahogy hivatalosan most őt is hívják férje után -, kell majd viselnie a kicsinek. A jogszabályok szerint ugyanis, ha a szülés a válást követően 180 napon belül történik, automatikusan a férj nevére kerül a gyermek. Egy közjegyző, egy befizetett csekk és egy DNS-vizsgálat után viselheti csak a Majoros nevet majd a kis trónörökös.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik