Szórakozás

Majka Ferihegyen balhézott, mert rajtakapták

A volt valóságshow-hőst Dundika társaságában kapták lencsevégre.

Majkát és Dundikát a Bors című napilap egyik riportere leplezte le hajnali fél öt körül a Ferihegyi repülőtéren, csütörtökön. Az egykori villalakó mindvégig kínosan ügyelt arra, hogy kapcsolata a szőkeséggel titokban maradjon, ezért is érte kellemetlenül, mikor meglátta a vadul fényképező fotóriportert.

A Bors állítása szerint Majka annyira dühbe gurult, hogy üvöltözni kezdett és válogatott szitkokat szórt, nyomdafestéket nem tűrő szavakkal írta le, hol látná szívesen a lap munkatársait.

Arra a kérdésre, hogy miért tagadják kapcsolatukat, az ózdi hős csupán annyit válaszolt: mert senkinek semmi köze hozzá, hogy ők együtt vannak.

A szerelmespár a kínos incidens után a reptéri váróba sietett, ahonnan a lap információi szerint Barcelonába vezetett tovább az útjuk.

A fiatalokat nem először kapták rajta: tavaly októberben szintén a reptéren látták őket, a Rómába induló repülőgépre várakoztak és közben végig turbékoltak, mint a galambok. De gyakran megfordulnak a Váci úti hipermarketben is, természetesen csak éjjel, sötétedés után.

AJÁNLOTT LINKEK:

Majka őrjöngött, mert rajtakapták Dundikával (BorsOnline)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik