Szórakozás

Cáfol a család: Barbi nem prostituált!

Alekosz arajelöltjének édesanyja megdöbbenve olvasta, hogy lánya egy szexpartnerkereső oldalon árulja a testét.

Az asszony szerint Barbara egy rendes, őszinte lány, akiről elképzelni sem tudja, hogy pénzért árulná a testét. Ugyanezen a véleményen volt az arajelölt barátnője is, aki azt is elképzelhetőnek tartja, hogy valaki rosszindulatból töltötte fel a szakácsként dolgozó lány képeit az internetes oldalra – olvasható az RTL Klub oldalán..

Mint arról korábban beszámoltunk, az egyik internetes blog hívta fel a figyelmünket egy szexuális szolgáltatásokat közvetítő oldalra, ahol egy magát Szamantának nevező lány adatlapján a még játékban lévő Barbara képe látható. A 21 éves lány írásos bemutatkozásából az is kiderül, hogy biszexuális, és nem híve a gyors együttléteknek: szeret együtt fürödni, illetve órákat eltölteni „megrendelőjével.

Ha az adatlap valós, akkor Barbara már a negyedik lány a menyasszonyjelöltek között, akiről kiderül, hogy a való életben testével keresi betevőjét. Először a 23 éves Brigittáról látott napvilágot, hogy korábban escortlányként dolgozott, majd a testvérpárról, Magdiról és Beatrixról kerültek elő pikáns képek aktmodell múltjukból.

AJÁNLOTT LINK:

NEM PROSTITUÁLT BARBI! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik