Szórakozás

Hová tűnt Alekosz, a szexkiborg?

Korábbi énjét meghazudtolva kifogástalan, romantikus úriemberré vált a görög valósághős.

Míg a Villában Terminátorként üldözte a női egyedeket, új valóságshow-jában megszeppent kamaszként viselkedik, akinek még az is komoly problémát jelent, hogy kicsikarjon pár lopott csókot arajelöltjeitől. Bár a luxusbürtönt a műsor készítői már jó előre feltankolták óvszerekkel, a görög csődör a jelek szerint ezeknek semmi hasznát nem fogja venni.

Alekosz nem a millióknak és a VV4 győztesének kijáró címnek köszönhetően vált igazi romantikus úriemberré, katonatársai szerint mindig is ilyen volt: hajtani hajtotta, ágyba azonban soha nem vitte a lányokat.

Anna, akire évekkel ezelőtt szintén kivetette hálóját a szerelem megszállottja a Bors című napilapnak elárulta, Alekosz nem a szexben, sokkal inkább abban leli örömét, hogy csapja a szelet a hölgyeknek. Azt mondja, ugyanazt a fiút látja a menyasszonykereső műsorban, akit annak idején megismert: randizni hívja a lányokat, randira hívja őket, ódákat írt hozzájuk, dédelgeti őket a szavaival, de egy-egy gyengéd érintésen kívül soha nem akart hozzá sem közelebb kerülni. Éppen ezért Anna szerint az Alekoszról kialakított kép torz, ő nem egy csődör, sőt csak az udvarlás teszi boldoggá. Amolyan hetvenkedő katona: imád beszélni a szexről, kidolgozni a stratégiát, de az igazi csata elől megfutamodik.

A görög hős édesapja szerint fia csak egyetlen kiválasztottal fog szexelni, ugyanis ez a műsor nem a testiségről szól, Alekosz a szerelmet keresi, és csak az általa választott utolsó lánnyal fog szeretkezni.

AJÁNLOTT LINK:

Alekosz nem mer szexelni (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik