Szórakozás

VV Jerzy szárnyai alá venné Alekoszt

A Szépfiú szívesen osztogatna szerelmi tanácsokat az ihletét vesztett görög szexkiborgnak.

A ValóVilág 4 ezüstérmese rendkívül élvezi a hirtelen jött népszerűséget, tömegével keresik meg emberek különféle állásajánlatokkal és az újságírók egy-egy interjú erejéig. Azt mondja, egy kicsit össze is zavarodott a nagy rivaldafénytől, de felkészült a hatalmas információáradatra, és szívesen beszélget bárkivel, aki kíváncsi rá.

VV Jerzy az [origo]-nak adott interjújában elárulta, egyelőre folytatná a táncolást, de hosszú távú tervei is vannak: szeretné befejezni az iskolát, és a tolmácsolás is érdekli, ugyanígy gasztronómiával és sporttal is szeretne foglalkozni.

Úgy hiszi, idekint korántsem azokkal fogja tartani a kapcsolatot, akikkel a Villában jóban volt. Még nem nagyon tudott találkozni a többiekkel, de Olivérrel és Lacival biztosan szeretné tartani majd a kapcsolatot a jövőben is.

Alekosz párkereső show-jából nem látott még egy részt sem, de a görög hőst ismerve, úgy véli, az a lány lehet majd a befutó, aki elsőre nemet mond neki, és így kelti fel az érdeklődését. Jerzy önmagát is el tudná képzelni a produkcióban: szívesen bemenne a VV4 győzteséhez, hogy ellássa pár csajozási tippel, mint például, hogy: hallgasson az érzéseire, akkor lehet csak helyes a döntése – mondta a hírportálnak a Szépfiú.

AJÁNLOTT LINK:

Jerzy szívesen adna csajozási tippeket Alekosznak (Origo)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik