Szórakozás

12 ezren tomboltak Ákos koncertjén

Fergeteges bulit csapott az énekes szombaton a Budapesten Sportarénában.

A három órás koncertet élete egyik legfontosabb állomásának tartja Ákos, zenekarával egy éven át készült a monumentális show-ra, több mint 100 fős csapat dolgozott azon, hogy szombat este minden a legnagyobb rendben menjen.

Az énekes idei utolsó koncertjén 12 ezer ember tombolt együtt, a zenész dalaira. A katona imája című album dalai mellett régi szerzeményeket is játszottak, de ezeket is új köntösben adták elő. Ákos az X-Faktor énekesnőjével, Janicsák Vecával is énekelt egy duettet, az Érintő című számot a legvégére tartogatták.

A koncerten több mint 120 robotlámpa, pirotechnika, 350 négyzetméteres vetítővászon gondoskodott a szórakoztatásról és a látványról.

A zenekar már csak azért is indult neki hatalmas energiával a szombati koncertnek, mert egy időre visszavonulnak. Ákos elmondta, az elmúlt nyolc év koncertjei és országjárása után jólesik egy kis pihenő, ezért most hosszabb szünetet tart, idén már nem lép fel fesztiválokon és turnéra sem indul. Mostantól a család játssza majd a legfontosabb szerepet az életében.

AJÁNLOTT LINK:

Így tomboltak Ákos koncertjén (TV2.hu)
Szuperkoncert Ákos módra (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik