Szórakozás

Hangja a védjegye: naponta 100-szor halljuk az RTL-en

Both András eddig minimum félmilliószor kérte arra a csatorna nézőit, hogy: „maradjanak velünk!”.

Az ország legnagyobb tévécsatornájának hangját munkahelyén látogatta meg az ntv1.hu riportere.

“Én színész vagyok, és annak tartom magam a mai napig, az már más dolog, hogy mást csinálok… A cégtől kaptunk névjegykártyákat évekkel ezelőtt, arra az van odaírva, hogy a foglalkozásom station voice, tehát csatorna hang!” – mondta az ntv1 videójában Both András, aki az RTL Klub székházában fogadta a stábot. A színész karrierje még 1978-ban kezdődött a Magyar Televízió versmondó versenyeivel, de ezután kőszínházakban játszott és reklámhangként is dolgozott, végül teljesen véletlenül került az ország legnézettebb tévécsatornájához 1997-ben.

“A Kunigunda utcába kellett mennem egy válogatásra, amiről akkor még nem tudtam, hogy ott casting van. Kellett mondanom valamilyen szöveget, azt hittem, hogy azt majd a híradó mögé használják… Ezután három hétre felhívtak, hogy én vagyok az RTL hangja!” – mesélte András, aki azóta is minden nap órákon át kölcsönzi a hangját a kereskedelmi csatorna promóciós anyagaihoz.

Körülbelül félmilliószor hagyta már el az a száját, hogy „maradjanak velünk, mert következik a…”, ennek ellenére egyáltalán nem gyűlöli ezt a mondatot, sőt: „azt kívánom, hogy legyen még így minimum fél évig és akkor nagy baj nem lesz!” – mondta az RTL Klub hangja.

AJÁNLOTT LINK:

Megmutatjuk az RTL Klub hangját! (ntv1.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik