Szórakozás

Wolf Kati: megéreztük, hogy hidegzuhany lesz

Az énekesnő csalódott a végső helyezése miatt, viszont boldog, hiszen az Eurovíziós Dalfesztivál közönsége megőrült a magyar számért.

„Csalódottak vagyunk mindannyian, legfőképpen én, de a csapat is, láttam, hogy letörtek. Az az igazság, hogy szerintem nagyon klasszul képviseltük az országot, én nagyon büszke vagyok a csapatra, és azt gondolom, hogy a döntőben lévő produkciónk nagyon jól sikerült, és ez a lényeg, meg az, hogy az aréna ott lévő 35 ezres tömege állva tombolt a dalunkra és énekelt – mondta az RTL Klub Reggelijében a vasárnap délután Düsseldorfból hazatérő énekesnő.

Nemcsak Kati volt csalódott, hanem több ország versenyzője is. Sok dal véleménye szerint – hozzá hasonlóan – érdemtelenül a mezőny végén végzett, például a holland, az osztrák vagy a litván produkció.

A német média kritikáját illetően elmondta, nem foglalkozott a negatív véleményekkel, jót nevettek az egészen, főként, hogy nem a dalt, hanem elsősorban az ő személyét támadták; a finnek 12 pontjának viszont nagyon örült. „Az ötödik ország után kezdtünk rájönni, hogy itt hidegzuhany lesz gyerekek, és akkor egyszer csak jöttek a finnek, de hát sajnos nem maradt a tendencia” – mondta az énekesnő. A műsorvezető, Szujó Zoltán köszönetképpen egy nagy fehér táblát emelt a magasba, rajta a felirattal: „Kiitos suomii” („Köszönjük Finnország”).

AJÁNLOTT LINK:

Wolf Kati eurovíziós sikerei (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik