Szórakozás

VV Éva hadat üzent Alekosz macáinak

A Törtető azt ígéri, rendet tesz, ha bemegy a Villába: kiszúrja a pénzvadászokat, elkergeti a „színésznőket”.

Mint arról korábban beszámoltunk, az RTL Klub legújabb valóságshow-jában, a Szerelem a legfölsőbb szinteken című produkcióban több, egykori villalakó is szerepet kapott. Míg Olivér jó barátja, a főhős Alekosz útját egyengeti és segíti a menyasszonyjelöltek szűrésében, addig Gigi és Anikó a show késő esti különkiadását vezeti a Cool Tv-n. Az ígéretek szerint idővel Gombi, Szandika és Éva is feltűnik a képernyőn, a Törtető pedig már most leszögezte, hogy minden erejével megvédi majd barátját a kihasználásra játszó vagyonvadászoktól.

A Bors című napilap információi szerint Éva baráti és csajozási tanácsokkal látja majd el a görög szexkiborgot, és nagy valószínűség szerint felbukkanása alaposan felforgatja majd az amúgy sem túl nyugalmas villalétet.

A Törtető szerint három potenciális hölgy van, – Barbara, Anita és Olga – akik tényleg olyan látszatot keltenek, mintha őszintén szeretnék Alekoszt, a többire egyelőre gyanakvással néz. Mint mondja, a tisztánlátásban fog a görög csődörnek segíteni, női megérzésének köszönhetően ugyanis azonnal észreveszi a leghalványabb sunyiságot is, és ha ilyet tapasztal, azonnal jelzi majd a VV4 győztesének.

AJÁNLOTT LINK:

Éva elkergeti Alekosz sunyiskodó macáit (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik