Szórakozás

Évának már nincs esélye Alekosznál

Anita még a kulcsok átadása előtt feladta a játékot, így a görög csődörnek csak egy lány sorsáról kellett döntenie a harmadik szívceremónián.

Alekosz gyötrő érzéssel ébredt a hatodik napon. A hellén hősben felmerült, hogy a lányok nem első sorban miatta, sokkal inkább az ismertség miatt jelentkeztek a műsorba. Alekosznak nagyon jók a megérzései, hiszen ez idő alatt a menyasszonyjelöltek a Villában arról meséltek egymásnak, hogy volt, aki csak a show kedvéért jött és nem a VV4 nyertesének szívéért.

Főhősünk összedugta a fejét Olivérrel és arra jutottak, hogy hazugságvizsgálatnak vetik alá a lányokat. Ez nem egy igazi teszt volt, de erről a lányok nem tudtak, így nagyon sokan megtörtek az álvizsgálat alatt. Többen bevallották, hogy nem vonzódnak Alekoszhoz, és nem tartják magukat alkalmasnak arra, hogy valóban a szexkiborg mellett éljék le életüket.

A hazugságvizsgálat eredménye újabb hatalmi harcokat szült a Villában. A lányok egymás szemébe mondták, hogy ki az, akit a legkevésbé tartanak érdemesnek Alekosz szívére. Anitát annyira megviselte ez a játék, hogy úgy döntött, feladja a játékot és hazamegy.

A szívceremónia előtt Lilu próbált tanácsot adni Alekosznak, hogy ne hozzon rossz döntést, amikor ismét haza kell küldenie valakit. A görög hős végül Évát ejtette ki, nagy követ legördítve ezzel az utoljára kulcsot kapó Veronika szívéről.

AJÁNLOTT LINK:

ÉVA ÉS ANITA HAGYTA EL A VILLÁT (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik