Szórakozás

Havas is felfigyelt Alekosz képességeire

A jelenleg éppen menyasszonyt kereső Alekoszt lecsapná az RTL kezéről és tízmillió helyett harmincat fizetne a szexkiborgnak.

Havas Henrik blogjában – a napilapok ötletéből kiindulva – azzal a nagyon fontos, eldöntendő kérdéssel kapcsolatban igyekszik tanácsot adni, hogy a ValóVilág 4 győztesét, Alekoszt alkalmazza-e a kormány kommunikációs szakemberként vagy inkább Böszörményi Nagy Gergely, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium főosztályvezető-helyettese legyen casting nélkül a VV5 főszereplője.

” Ha én személyügyi előadó lennék az Orbán-kormányban, akkor Alekoszt azonnal megtenném főosztályvezetőnek” – mondta videóblogjában a Tanár Úr. Véleményét arra a bájosan szerény mondatra építi, melyben Alekosz a játék után közölte: azért mondta Jerzyre, hogy retardált, mert nem tudta, hogy az mit jelent. Egyszerűen megtetszett neki, és beépítette a szókincsébe. „Ha valaki ilyen képességekkel rendelkezik, mint Alekosz, miért nem dolgozik még a Köztársasági Elnöki Hivatalban?” – tette fel kérdését Havas Henrik a blogjában. Meggyőződése ugyanis, hogy a valóságshow-hős nélkülözhetetlen a magyar nemzeti együttműködés kormányának kommunikációjában. “Én már csak egyet szégyellek, hogy valamikor kommunikációt tanítottam” – zárta rövidre Havas.

AJÁNLOTT LINK:

Havas Henrik videóblogja

Ajánlott videó

Olvasói sztorik