Szórakozás

2011 Álomnője: VV Anikó a befutó?

Már csak 1 nap és az év egyik legnagyobb exkluzív partiján kiderül, hogy a TOP100 ellenállhatatlan sztárjai közül ki ejtette rabul a magyar férfiak és a nők szívét.

Hollywoodi sztárok, világhírű sportolók és a legnépszerűbb modellek szálltak harcba a CKM és JOY olvasóinak szavazataiért, hogy kiderüljön, ki 2011 Álompasija és Álomnője. A majd’ két hónapig tartó megmérettetésen olyan világsztárok versengtek egymással, mint Brad Pitt, Angelina Jolie és George Clooney, azonban a legjobbak közé csupán két külföldi híresség került be, bebizonyítva, hogy az ország álompasija és álomnője igenis magyar.

A nívós elismerésért a döntőbe jutott 10 -10 ideál izgulhat a nagyszabású díjátadó gálán, ahol kiderül, 2011-ben ki hódította meg az olvasók szívét. Balogh Edina, Szabó Zsófi, VV Anikó, Polgár Kriszta, Janicsák Veca lesz a befutó, vagy hazánk kedvenc modelljei, Debreczeni Zita, Bódi Sylvi, Dukai Regina, Horváth Éva, Zimány Linda közül kerül ki a győztes? S vajon Istenes Bence, Kucsera Gábor, Vincze Ottó, esetleg az aranytorkú Király Viktor, Vastag Csaba, Vastag Tomi, Takács Nikolas, Fehér Balázs viheti haza a legsármosabb pasi díját, vagy a két talpon maradt hollywoodi színész, Ryan Reynolds illetve Channing Tatum jön be a magyar nőknek?

„Először nem értettem, hogy én mit keresek a jelöltek listáján, hiszen sosem gondoltam úgy magamra, mint egy szexi pasira. Ha nyernék, akkor nagyon meglepődnék” – tette hozzá Vastag Tomi, a fiatal énekes, aki már most a hölgyek nagy kedvence.

Az álomnők között szintén nagy verseny várható, hiszen a TOP100 döntős Horváth Éva szerint, minden férfi mást talál vonzónak egy nőben, nehéz abszolút ideált találni.

„Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy a tíz legszexisebb nő közé választottak az olvasók. Emlékszem, milyen büszke voltam az első fotósorozatomra, amely alig 20 évesen, pont a CKM-nek készült” – tette hozzá a népszerű műsorvezető.

S hogy végül ki zsebeli be a legtöbb elismerést, s ki a magyar férfiak és nők álma, kiderül május 11-én…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik