Szórakozás

VV Anikó a világ legszexisebb női között

Szívtiprók és bombanők szállnak harcba a TOP100 álomcímért.
Kapcsolódó cikkek

A világ legnépszerűbb sztárjai között mérettetnek meg Magyarország legdögösebb női és legvonzóbb férfijai. S hogy ki lesz a magyar szavazók szerint idén az univerzum álompasija és álomnője, abba bárki beleszólhat. A hazai hírességek közül Dukai Regina, Balogh Edina, Janicsák Veca éppúgy elnyerheti ezt a kitüntetést, mint Király Viktor vagy Kucsera Gábor, akik több külföldi sztárt utasítottak maguk mögé.

Brad Pitt, Angelina Jolie, Justin Timberlake, George Clooney, Johnney Depp csak néhány név a hollywoodi hírességek közül, akik szerepelnek CKM és JOY TOP100-as listáján, s akik mellett a magyar hírességek is megmérettetnek, hogy elnyerjék az Álomnő és Álompasi címet. Az olvasók szavazatai alapján 1 hónap alatt kiderült, hogy az ország szépségideálja nem külföldön él, nem hollywoodi sztár, hanem ízig-vérig magyar. A döntőbe jutott 10-10 kedvenc között már csak két külföldi versenyez tovább április 27-ig. S hogy végül melyikük lesz az ország legvonzóbb férfija, és legszebb nője, az olvasók döntik el.

Takács Nikolas és Vastag Csaba már több ezer rajongóval büszkélkedhet, akik hezitálás nélkül álmaik pasijának választanák őket. A selymes hang és a megnyerő mosoly azonban nem minden, a fiúknak az ország legőrjítőbb pasijai között kell bizonyítaniuk: ők az igazi férfiak. Ehhez azonban Vincze Ottó, Kucsera Gábor, Király Viktor, Fehér Balázs, Vastag Tomi és két külföldi rivális, Ryan Reynolds, illetve Channing Tatum rajongóit kell túlszárnyalniuk.
Álmodozni azonban a férfiaknak is szabad, sőt, a női jelöltek láttán egyenesen kötelező. A TOP 100 legszexisebb Álomnője címért olyan híres, bombanők mérkőznek meg, mint a Sugarbird divatmárka modelljei: Bódi Sylvi, Dukai Regina, Zimány Linda, Horváth Éva és Debreczeni Zita; Polgár Kriszta szépségkirálynő, Szabó Zsófi, a Jóban Rosszban sztárja, Balogh Edina, VV Anikó és Janicsák Veca.

2011 Álomnőjére és Álompasijára április 13. és 27. között bárki szavazhat az alábbi oldalakon:

Az 50 álompasi (JOY)
Az 50 legjobb nő (CKM)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik